Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 54
2517GP 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje

Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18040
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de ..

Sweelinckplein 52
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een tra..

Pand in neo-renaissance trant met geblokte ontlastingsbogen en kroonlijst

Sweelinckplein 56
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met geblokte ontlastingsbogen en kroonlijst.

Pand in neo-renaissance trant. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlastingsboogjes. Boven de ingang een houten b ..

Sweelinckplein 50
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlasti..

Pand in neo-renaissance trant met souterrain, ontlastingsbogen met blokken en brede erker op versierde consoles

Sweelinckplein 58
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain, ontlastingsbogen met blokken en brede erker op versierde console..

Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de ..

Sweelinckplein 48
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspar..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje in 's Gravenhage

Foto's (1)