Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de gevel is hoger opgehaald en heeft een dakkapel me .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 52
2517GP 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de gevel is hoger opgehaald en heeft een dakkapel me ..

Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de gevel is hoger opgehaald en heeft een dakkapel met spitsje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18039
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de gevel is hoger opgehaald en heeft een dakkapel me .. in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlastingsboogjes. Boven de ingang een houten b ..

Sweelinckplein 50
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlasti..

Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapgevel. Links een driezijdig torentje

Sweelinckplein 54
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Balcon op consoles, waarboven een houten erker. Afgeknotte trapg..

Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de ..

Sweelinckplein 48
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspar..

Pand in neo-renaissance trant met geblokte ontlastingsbogen en kroonlijst

Sweelinckplein 56
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met geblokte ontlastingsbogen en kroonlijst.

Pand in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven loggia van hou ..

Sweelinckplein 47
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twe..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de gevel is hoger opgehaald en heeft een dakkapel me .. in 's Gravenhage

Foto's (1)