Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de kroonlijst heengebroken dakkapellen met trapgevelb .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 48
2517GP 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de kroonlijst heengebroken dakkapellen met trapgevelb ..

Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de kroonlijst heengebroken dakkapellen met trapgevelbekroning. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18037
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de kroonlijst heengebroken dakkapellen met trapgevelb .. in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven loggia van hou ..

Sweelinckplein 47
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twe..

Pand in neo-renaissance trant. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlastingsboogjes. Boven de ingang een houten b ..

Sweelinckplein 50
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Souterrain. Gevelversiering met geblokte vensterstrekken en gekoppelde ontlasti..

Pand in neo-renaissance trant met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een trapgevelbekroning. Het rechter deel van de ..

Sweelinckplein 52
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Getoogde vensters. Friezen van baksteen. Boven de ingang een tra..

PAND in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven houten loggia ..

Sweelinckplein 46
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over t..

Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ..

Sweelinckplein 45
's Gravenhage
Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant; eind 19e eeuw. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd 1897 op cartouches. Vers..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de kroonlijst heengebroken dakkapellen met trapgevelb .. in 's Gravenhage

Foto's (1)