Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ontlastingsbogen. Erker op de hoek op ijzeren draa .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 45
2517GP 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: 1897


Beschrijving van Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ontlastingsbogen. Erker op de hoek op ijzeren draa ..

Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant; eind 19e eeuw. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd 1897 op cartouches. Versiering van banden, blokken en ontlastingsbogen. Erker op de hoek op ijzeren draagcontractie. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18034
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ontlastingsbogen. Erker op de hoek op ijzeren draa .. in 's Gravenhage

PAND in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven houten loggia ..

Sweelinckplein 46
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over t..

Pand in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven loggia van hou ..

Sweelinckplein 47
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twe..

Pand in neo-renaissance trant

Sweelinckplein 40
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit de laatste jaren van de 19e eeuw. Hoek Sweelinckplein-Tweede Sweelinckstraat-Reinkenstraat. Puntgevel me..

Pand in neo-renaissance trant. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspartij. Links houten erker en twee door de ..

Sweelinckplein 48
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Gevel versierd met banden en negblokken. Souterrain. Rechts getoogde ingangspar..

Pand in neo-renaissance trant. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog

Sweelinckplein 41
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster on..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ontlastingsbogen. Erker op de hoek op ijzeren draa .. in 's Gravenhage

Foto's (1)