Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 41
2517GP 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18033
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant

Sweelinckplein 40
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit de laatste jaren van de 19e eeuw. Hoek Sweelinckplein-Tweede Sweelinckstraat-Reinkenstraat. Puntgevel me..

Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd op cartouches. Versiering van banden, blokken en ..

Sweelinckplein 45
's Gravenhage
Hoekpand Reinkenstraat in neo-renaissance trant; eind 19e eeuw. Pand met afgeschuinde hoek en trapgevels, gedateerd 1897 op cartouches. Vers..

PAND in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven houten loggia ..

Sweelinckplein 46
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Rechts een driezijdig uitgebouwde erker over t..

Pand in neo-renaissance trant. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twee verdiepingen, waarboven loggia van hou ..

Sweelinckplein 47
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Parterre bekleed met hardsteen. Links een driezijdig uitgebouwde erker over twe..

Pand in neo-renaissance trant. Gevelversiering met banden en blokken. Ontlastingsbogen met in de boogtrommels renaissance-versieringen. Dakkapel met r ..

Sweelinckplein 38
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Gevelversiering met banden en blokken. Ontlastingsbogen met in de boogtrommels..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant. Rechts een risaliet met ingang en trapgevelbekroning. Links tweedelig venster onder samengestelde ontlastingsboog in 's Gravenhage

Foto's (1)