Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant. In de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Topgevel met voluten. Erkeruitbouw in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 36
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant. In de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Topgevel met voluten. Erkeruitbouw

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Topgevel met voluten. Erkeruitbouw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18029
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant. In de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Topgevel met voluten. Erkeruitbouw in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met geblokte ontlastingsbogen. Erker voor de parterre en de eerste verdieping

Sweelinckplein 37
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met geblokte ontlastingsbogen. Erker voor de parterre en de eerste verdieping.

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Houten erker met snijwerk en balustrade. Kroonlijst, waarboven d ..

Sweelinckplein 35
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Houten erker met snijwerk..

Pand in neo-renaissance trant. Gevelversiering met banden en blokken. Ontlastingsbogen met in de boogtrommels renaissance-versieringen. Dakkapel met r ..

Sweelinckplein 38
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Gevelversiering met banden en blokken. Ontlastingsbogen met in de boogtrommels..

Pand in neo-renaissance trant. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen

Sweelinckplein 34
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen.

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping

Sweelinckplein 33
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor p..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant. In de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Topgevel met voluten. Erkeruitbouw in 's Gravenhage

Foto's (1)