Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 33
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18026
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen

Sweelinckplein 34
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen.

Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en e ..

Sweelinckplein 32
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastings..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Houten erker met snijwerk en balustrade. Kroonlijst, waarboven d ..

Sweelinckplein 35
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel vensters met geblokte ontlastingsbogen. Houten erker met snijwerk..

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versieri ..

Sweelinckplein 31
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aed..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdie ..

Sweelinckplein 30
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het mi..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)