Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en een trapgevel dwars op de straatas in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 32
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en een trapgevel dwars op de straatas

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en een trapgevel dwars op de straatas. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18025
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en een trapgevel dwars op de straatas in 's Gravenhage

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versieri ..

Sweelinckplein 31
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aed..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdie ..

Sweelinckplein 30
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het mi..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping

Sweelinckplein 33
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor p..

Pand in neo-renaissance trant. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen

Sweelinckplein 34
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. Rechts een puntgevel. Vensters met geblokte ontlastingsbogen.

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles

Sweelinckplein 29
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, einde 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het m..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)