Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versiering met banden. Houten erker op voluutconsoles in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 31
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: 1897


Beschrijving van Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versiering met banden. Houten erker op voluutconsoles

HERENHUIS in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versiering met banden. Houten erker op voluutconsoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18024
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versiering met banden. Houten erker op voluutconsoles in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en e ..

Sweelinckplein 32
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastings..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdie ..

Sweelinckplein 30
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het mi..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles

Sweelinckplein 29
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, einde 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het m..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping

Sweelinckplein 33
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor p..

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen

Sweelinckplein 28
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, o..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)