Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdieping een fronton. Balkon op consoles. Boogfries on .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 30
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdieping een fronton. Balkon op consoles. Boogfries on ..

Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdieping een fronton. Balkon op consoles. Boogfries onder de gootlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18023
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdieping een fronton. Balkon op consoles. Boogfries on .. in 's Gravenhage

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versieri ..

Sweelinckplein 31
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aed..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles

Sweelinckplein 29
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, einde 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het m..

Pand in neo-renaissance trant, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastingsbogen. Links een afgeschuinde hoek en e ..

Sweelinckplein 32
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met in de door een topgevel met voluten bekroonde gevel vensters met ontlastings..

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen

Sweelinckplein 28
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, o..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor parterre en eerste verdieping

Sweelinckplein 33
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de gevel geblokte ontlastingsbogen en negblokken. Driezijdige erker voor p..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)