Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 28
2517GN 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: 1897


Beschrijving van Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen

Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicule. Versiering met banden. Houten erker op voluutconsoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18021
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen in 's Gravenhage

Herenhuis in neo-renaissance trant

Sweelinckplein 26
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde inga..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles

Sweelinckplein 29
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, einde 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het m..

Herenhuis in neo-renaissance trant met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ingangsomlijsting. Balcon op voluutconsoles

Sweelinckplein 24
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ing..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het middenvenster van de verdie ..

Sweelinckplein 30
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Middenrisaliet met topgevel, waaronder consoles. Vensters met ontlastingsbogen; op het mi..

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aedicula. Versieri ..

Sweelinckplein 31
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen 1897. Middentopgevel met rolwerkvoluten, obelisken en aed..

Kaart & Routeplanner

Route naar Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd in cartouches in de ontlastingsbogen in 's Gravenhage

Foto's (1)