Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant, met souterrain in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 20
2517GM 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant, met souterrain

PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met souterrain. Gevel, versierd met banden en geblokte strekken en ontlastingsbogen. Rechts een risaliet, waarin de ingang met daarboven een balkon met loggia met pilasteromlijsting. Fronton met schelpversiering. De risaliet wordt beƫindigd door een puntgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18017
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant, met souterrain in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met natuurstenen banden en blokken

Sweelinckplein 18
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met natuurstenen banden en blokken. Links een brede risaliet, bekroond door een ..

Pand in neo-renaissance trant met souterrain

Sweelinckplein 22
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde der 19e eeuw met souterrain. De gevel wordt versierd door banden, geblokte strekken en ontlasti..

Herenhuis in neo-renaissance trant met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ingangsomlijsting. Balcon op voluutconsoles

Sweelinckplein 24
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ing..

Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet me ..

Sweelinckplein 16
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de..

Herenhuis in neo-renaissance trant

Sweelinckplein 26
's Gravenhage
HERENHUIS in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw. Souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde inga..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant, met souterrain in 's Gravenhage

Foto's (1)