Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet met getoogde ingang, bekroond door een fronton. Sout .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 16
2517GM 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet met getoogde ingang, bekroond door een fronton. Sout ..

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet met getoogde ingang, bekroond door een fronton. Souterrain; stenen dakkapellen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18015
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet met getoogde ingang, bekroond door een fronton. Sout .. in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met natuurstenen banden en blokken

Sweelinckplein 18
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met natuurstenen banden en blokken. Links een brede risaliet, bekroond door een ..

Pand in neo-renaissance trant, met souterrain

Sweelinckplein 20
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, met souterrain. Gevel, versierd met banden en geblokte strekken en ontlastingsb..

Pand in neo-renaissance trant in stijl behorend tot de bebouwing van het Sweelinckplein

Koningin Emmakade 172
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw, in stijl behorend tot de bebouwing van het Sweelinckplein. Monumentaal huis, m..

Pand in neo-renaissance trant met souterrain

Sweelinckplein 22
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde der 19e eeuw met souterrain. De gevel wordt versierd door banden, geblokte strekken en ontlasti..

Herenhuis in neo-renaissance trant met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ingangsomlijsting. Balcon op voluutconsoles

Sweelinckplein 24
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met souterrain. Lijstgevel versierd met banden, blokken en een getoogde ing..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden en negblokken. Getoogde vensters, in het rechter deel van de gevel driedelig. Links een risaliet met getoogde ingang, bekroond door een fronton. Sout .. in 's Gravenhage

Foto's (1)