Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Vensters met hoofdgestellen in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 14 A
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Vensters met hoofdgestellen

Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Vensters met hoofdgestellen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18014
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Vensters met hoofdgestellen in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet, waarin een houten erker, een topgevel

Sweelinckplein 14
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet, waarin een houten ..

Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel

Sweelinckplein 12
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel. Houte..

Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte venste ..

Sweelinckplein 12A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rol..

Pand in neo-renaissance trant met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met consoles, rechts een risaliet, bekroond door ..

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met conso..

Sweelinckhuis

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Sweelinckhuis. PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de parterre getoogde vensters met negblokken en sluitstenen. ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Vensters met hoofdgestellen in 's Gravenhage

Foto's (1)