Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 12
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel

PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel. Houten erker. In het souterrain vensters met hoofdgestellen op consoles, in de parterre getoogde vensters. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18012
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet, waarin een houten erker, een topgevel

Sweelinckplein 14
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet, waarin een houten ..

Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte venste ..

Sweelinckplein 12A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rol..

Pand in neo-renaissance trant met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met consoles, rechts een risaliet, bekroond door ..

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met conso..

Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedragen door consoles. Venste ..

Sweelinckplein 14A
's Gravenhage
Hoekpand Waldeck Pyrmontkade in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw. Op de afgeschuinde hoek een stenen erker over twee verdiepingen, gedra..

Sweelinckhuis

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Sweelinckhuis. PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de parterre getoogde vensters met negblokken en sluitstenen. ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)