Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte vensterstrekken. Balkon met voluutconsoles in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 12 A
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte vensterstrekken. Balkon met voluutconsoles

Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte vensterstrekken. Balkon met voluutconsoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18011
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte vensterstrekken. Balkon met voluutconsoles in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met consoles, rechts een risaliet, bekroond door ..

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met conso..

Sweelinckhuis

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Sweelinckhuis. PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de parterre getoogde vensters met negblokken en sluitstenen. ..

Pand in neo-renaissance trant, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel

Sweelinckplein 12
's Gravenhage
PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw, versierd met banden, geblokte strekken en boven de risaliet een topgevel. Houte..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balcon op consoles met ijzeren hekje. Boven ..

Sweelinckplein 9A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balc..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles

Sweelinckplein 8
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd 1894. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant met symmetrische gevel, waarin een middenrisaliet, waarboven een dakkapel met rolwerkversiering. Banden, geblokte vensterstrekken. Balkon met voluutconsoles in 's Gravenhage