Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 8
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: 1894


Beschrijving van Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles

Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd 1894. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18007
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles in 's Gravenhage

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balcon op consoles met ijzeren hekje. Boven ..

Sweelinckplein 9A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balc..

Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op conso ..

Sweelinckplein 7
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de venster..

Sweelinckhuis

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Sweelinckhuis. PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de parterre getoogde vensters met negblokken en sluitstenen. ..

Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts ..

Sweelinckplein 6
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Eind 19e eeuw. Ontlastingsbogen, rustend op e..

Pand in neo-renaissance trant met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met consoles, rechts een risaliet, bekroond door ..

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw met in de parterre flauw getoogde vensters. Banden, lijsten, kroonlijst met conso..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)