Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op consoles. Balkon op ijzeren hekje op consoles. Kroonlij .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 7
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op consoles. Balkon op ijzeren hekje op consoles. Kroonlij ..

Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op consoles. Balkon op ijzeren hekje op consoles. Kroonlijst met consoles en daarboven stenen dakkapel met voluten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18006
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op consoles. Balkon op ijzeren hekje op consoles. Kroonlij .. in 's Gravenhage

Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles

Sweelinckplein 8
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd 1894. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker..

Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts ..

Sweelinckplein 6
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Eind 19e eeuw. Ontlastingsbogen, rustend op e..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balcon op consoles met ijzeren hekje. Boven ..

Sweelinckplein 9A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balc..

Sweelinckhuis

Sweelinckplein 11
's Gravenhage
Sweelinckhuis. PAND in neo-renaissance trant uit het eind van de 19e eeuw. In de parterre getoogde vensters met negblokken en sluitstenen. ..

Herenhuis in neo-renaissance trant, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. Kroonlijst met consoles

Sweelinckplein 4
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. K..

Kaart & Routeplanner

Route naar Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op consoles. Balkon op ijzeren hekje op consoles. Kroonlij .. in 's Gravenhage

Foto's (1)