Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts een vleugel onder kroonlijst met dakkapellen. Bred .. in 's Gravenhage

Woonhuis

Sweelinckplein 6
2517GK 's Gravenhage
Zuid Holland

Bouwjaar: eind 19e eeuw


Beschrijving van Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts een vleugel onder kroonlijst met dakkapellen. Bred ..

Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Eind 19e eeuw. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts een vleugel onder kroonlijst met dakkapellen. Brede erker op zandstenen consoles. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18005
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts een vleugel onder kroonlijst met dakkapellen. Bred .. in 's Gravenhage

Herenhuis in neo-renaissance trant, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de vensters hoofdgestellen op conso ..

Sweelinckplein 7
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met natuurstenen banden, vensterstrekken met blokken en in de verdieping boven de venster..

Herenhuis in neo-renaissance trant. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker op stenen consoles

Sweelinckplein 8
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, gedateerd 1894. Gevel met natuurstenen banden, frontons boven de venster, maskerconsoles en houten erker..

Herenhuis in neo-renaissance trant, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. Kroonlijst met consoles

Sweelinckplein 4
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. K..

Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. Kroonlijst ..

Sweelinckplein 5
's Gravenhage
Herenhuis in neo-renaissance trant, eind 19e eeuw, met in pleister gebosseerde parterre en in de verdieping vensters met gebogen frontons. K..

Pand in neo-renaissance trant met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balcon op consoles met ijzeren hekje. Boven ..

Sweelinckplein 9A
's Gravenhage
Pand in neo-renaissance trant uit het einde van de 19e eeuw met in de gevel banden, getoogde en geprofileerde vensterbekroningen en een balc..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand in neo-renaissance trant met links een puntgevel, bekroond door een aedicula-vormige top. Ontlastingsbogen, rustend op een leeuwenmasker. Rechts een vleugel onder kroonlijst met dakkapellen. Bred .. in 's Gravenhage

Foto's (1)