Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met hoog schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, beganegronds, verbouwd. Op de hoek van de Lombertstraat in Grave

Woonhuis

Rogstraat 44
5361GR Grave
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met hoog schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, beganegronds, verbouwd. Op de hoek van de Lombertstraat

Huis met hoog schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, beganegronds, verbouwd. Op de hoek van de Lombertstraat. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17324
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met hoog schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, beganegronds, verbouwd. Op de hoek van de Lombertstraat in Grave

Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdeling; tegen d ..

Rogstraat 46
Grave
Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdelin..

De Pastorie

Rogstraat 30
Grave
Breed herenhuis op de hoek van de Lombertstraat, met hoge strakke gevel in schoon werk, ramen met kleine witte roedenverdeling, witte deurom..

Huis met schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel; beganegronds tot winkel samengetrokken met nr 7

Markt 9
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, XIX A; beganegronds tot winkel samengetrokken met nr 7.

Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woon ..

Rogstraat 41
Grave
Breed HUIS met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk (XIXA), schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, dri..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deure ..

Rogstraat 37
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bov..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met hoog schilddak en gebosseerd gepleisterde lijstgevel, beganegronds, verbouwd. Op de hoek van de Lombertstraat in Grave

Foto's (1)