Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang in Grave

Woonhuis

Rogstraat 47
5361GP Grave
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang

Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17308
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang in Grave

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel

Rogstraat 45
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel, XIX c.

Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woon ..

Rogstraat 41
Grave
Breed HUIS met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk (XIXA), schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, dri..

Pomp

Markt
Grave
Pomp. Natuurstenen pomp uit 1798 met Lodewijk XVI motieven. Drie hardstenen visbanken daaromheen.

Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdeling; tegen d ..

Rogstraat 46
Grave
Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdelin..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deure ..

Rogstraat 37
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bov..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang in Grave

Foto's (2)