Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel in Grave

Woonhuis

Rogstraat 45
5361GP Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel, XIX c. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17307
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel in Grave

Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang

Rogstraat 47
Grave
Huis met schilddak en fraaie Empire lijstgevel in schoon werk, met witte schuiframen en kroonlijst, vernieuwd bordesje voor de ingang.

Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woon ..

Rogstraat 41
Grave
Breed HUIS met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk (XIXA), schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, dri..

Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdeling; tegen d ..

Rogstraat 46
Grave
Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdelin..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deure ..

Rogstraat 37
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bov..

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken; moderne winkelpui. Oudere achtertopgevel met ..

Rogstraat 35
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken (XIX c); moderne winkelpui. Oudere ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel in Grave

Foto's (1)