Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woonhuis. Aan de achterkant twee topgevels met vlechting .. in Grave

Woonhuis

Rogstraat 41
5361GP Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw 1800 eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woonhuis. Aan de achterkant twee topgevels met vlechting ..

Breed HUIS met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk (XIXA), schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woonhuis. Aan de achterkant twee topgevels met vlechtingen en dezelfde vensters. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17306
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woonhuis. Aan de achterkant twee topgevels met vlechting .. in Grave

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deure ..

Rogstraat 37
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bov..

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken; moderne winkelpui. Oudere achtertopgevel met ..

Rogstraat 35
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken (XIX c); moderne winkelpui. Oudere ..

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel

Rogstraat 45
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel, XIX c.

Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel

Rogstraat 33
Grave
Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel (XIX a), beganegronds, omstreeks 1900 verbouwd.

Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdeling; tegen d ..

Rogstraat 46
Grave
Groot huis op de hoek van de Markt, met hoog schilddak en gebosseerd witgepleisterde lijstgevels, bovenramen met kleine witte roedenverdelin..

Kaart & Routeplanner

Route naar Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woonhuis. Aan de achterkant twee topgevels met vlechting .. in Grave

Foto's (1)