Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deuren met roedenverdeling. Achtertopgevel in Grave

Woonhuis

Rogstraat 37
5361GP Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deuren met roedenverdeling. Achtertopgevel

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deuren met roedenverdeling. Achtertopgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17305
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deuren met roedenverdeling. Achtertopgevel in Grave

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken; moderne winkelpui. Oudere achtertopgevel met ..

Rogstraat 35
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken (XIX c); moderne winkelpui. Oudere ..

Breed huis met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk, schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, drie traveeen woon ..

Rogstraat 41
Grave
Breed HUIS met dwars schilddak en lijstgevel in schoon werk (XIXA), schuiframen met roeden; beganegrond verbouwd; twee traveeën winkel, dri..

Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel

Rogstraat 33
Grave
Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel (XIX a), beganegronds, omstreeks 1900 verbouwd.

Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel, beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek

Rogstraat 31
Grave
Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel (XIX A), beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek.

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel

Rogstraat 45
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, met winkel, XIX c.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deuren met roedenverdeling. Achtertopgevel in Grave

Foto's (1)