Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel, beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek in Grave

Woonhuis

Rogstraat 31
5361GP Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw 1800 eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel, beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek

Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel (XIX A), beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17302
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel, beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek in Grave

Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel

Rogstraat 33
Grave
Huis met schilddak en eenvoudige lijstgevel (XIX a), beganegronds, omstreeks 1900 verbouwd.

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken; moderne winkelpui. Oudere achtertopgevel met ..

Rogstraat 35
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken (XIX c); moderne winkelpui. Oudere ..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top. Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bovenlichten en deure ..

Rogstraat 37
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel; sieranker in top (XVIII). Beganegronds verbouwd in de vorm van een groot doorlopend kozijn waarin bov..

De Pastorie

Rogstraat 30
Grave
Breed herenhuis op de hoek van de Lombertstraat, met hoge strakke gevel in schoon werk, ramen met kleine witte roedenverdeling, witte deurom..

Huis met schilddak en lijstgevel, moderne etalage

Rogstraat 23
Grave
Huis met schilddak en lijstgevel (XIX A), moderne etalage.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met schilddak en eenvoudige bruingeverfde lijstgevel, beneden winkel, met belangwekkend interieur met insteek in Grave

Foto's (3)