Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit derde kwart 19e eeuw, benedenramen met waaierzwikken, evenals in het bovenlicht van .. in Grave

Woonhuis

Maasstraat 18
5361GG Grave
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit derde kwart 19e eeuw, benedenramen met waaierzwikken, evenals in het bovenlicht van ..

Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit XIX c, benedenramen met waaierzwikken, evenals in het bovenlicht van de ingang. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17281
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit derde kwart 19e eeuw, benedenramen met waaierzwikken, evenals in het bovenlicht van .. in Grave

Huis met schilddak en roodgeverfde lijstgevel

Maasstraat 14
Grave
Huis met schilddak en roodgeverfde lijstgevel, XIX A.

Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. Gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwande ..

Maaskade 14
Grave
Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. XVIIIe eeuws gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natu..

Het Oude Notarishuis

Maasstraat 21
Grave
Groot herenhuis met kroonlijst op klossen en fronton, witte deuromlijsting, bordes met ijzeren hek, gelijkwaardig behandelde achtergevel. Ge..

Huis met schilddak en witgepleisterde lijstgevel. Nog geheel woonhuisvorm

Maasstraat 12
Grave
Huis met schilddak en witgepleisterde lijstgevel. Nog geheel woonhuisvorm.

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, vensters en winkelpui

Maasstraat 10
Grave
Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, vensters en winkelpui XIX c.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit derde kwart 19e eeuw, benedenramen met waaierzwikken, evenals in het bovenlicht van .. in Grave

Foto's (1)