Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. Gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwanden later weer vensters en een deur uitgebroken. Sch .. in Grave

Militair Object

Maaskade 14
5361GB Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. Gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwanden later weer vensters en een deur uitgebroken. Sch ..

Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. XVIIIe eeuws gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwanden later weer vensters en een deur uitgebroken. Schilddak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17268
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. Gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwanden later weer vensters en een deur uitgebroken. Sch .. in Grave

Het Oude Notarishuis

Maasstraat 21
Grave
Groot herenhuis met kroonlijst op klossen en fronton, witte deuromlijsting, bordes met ijzeren hek, gelijkwaardig behandelde achtergevel. Ge..

Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit derde kwart 19e eeuw, benedenrame ..

Maasstraat 18
Grave
Huis met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, met kroonlijst op kleine consoles, vensters met omlijstingen uit XIX c, benedenramen met..

Huis met schilddak en roodgeverfde lijstgevel

Maasstraat 14
Grave
Huis met schilddak en roodgeverfde lijstgevel, XIX A.

Huis met hoog schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken en stuckuiven

Maasstraat 19
Grave
Huis met hoog schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel, waarin vensters met afgeronde bovenhoeken en stuckuiven (XIXc).

Huis met schilddak en witgepleisterde lijstgevel. Nog geheel woonhuisvorm

Maasstraat 12
Grave
Huis met schilddak en witgepleisterde lijstgevel. Nog geheel woonhuisvorm.

Kaart & Routeplanner

Route naar Voormalig wachthuis, thans benzinepompstation. Gebouwtje met dichtgemetselde bogen, waarvan de aanzetten en sluitstenen in natuursteen. In de vulwanden later weer vensters en een deur uitgebroken. Sch .. in Grave

Foto's (2)