Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevels en houten fronton in Grave

Gebouw

Hoofdwagt 3
5361EW Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevels en houten fronton

Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevels en houten fronton, plm 1800. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17257
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevels en houten fronton in Grave

Sint-Elisabethkerk

Hoofdwagt 1
Grave
Rooms Katholieke KERK van St.Elisabeth, gesticht door de heren van Cuyk op het eind van de XIIIe eeuw; in 1308 kapittelkerk geworden; na de ..

Stadhuis van Grave

Hoofdwagt 2
Grave
Raadhuis. Achter de buitenbepleistering (XIX c) gaat een gebouw uit drie perioden schuil, uit XVI, plm 1600 en XVII a. Bordes uit 1798. Inwe..

Huis met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel. Deur en vensters van het beganegronds zijn, tezamen met de vensters van de eerste verdi ..

Markt 1
Grave
HUIS met schilddak en gebosseerd grijsgepleisterde lijstgevel. Deur en vensters van het beganegronds zijn, tezamen met de vensters van de ee..

Protestantse kerk

Bagijnenstraat 1
Grave
Ned. Herv. Kerk. Oorspronkelijk kerk van het Begijnhof Maria Graf, vanaf 1581 kerk van het Franciscanessenklooster, later Waalse kerk, thans..

Huis met zadeldak waarvan de nok evenwijdig aan de gepleisterde lijstgevel, behoorde tot Begijnhof. Oorspronkelijk de rectorswoning

Bagijnenstraat 1A
Grave
Huis met zadeldak waarvan de nok evenwijdig aan de gepleisterde lijstgevel, die een kroonlijst met triglyphen draagt en een eenvoudige vroeg..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)