Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis, met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, deuromlijsting in Grave

Woonhuis

Het Kasteeltje 1
5361GX Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Huis, met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, deuromlijsting

Huis op de hoek van de St.Jorisstraat, met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, deuromlijsting, XIX c. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17253
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis, met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, deuromlijsting in Grave

Huis met hoog zadeldak en in- en uitgezwenkte zijtopgevels met resten van natuurstenen voluten. Gebosseerd gepleisterde voorgevel als voortzetting van ..

St.Jorisstraat 21
Grave
Huis met hoog zadeldak en in- en uitgezwenkte zijtopgevels met resten van natuurstenen voluten. Gebosseerd gepleisterde voorgevel als voortz..

De Graafse Poort

Het Kasteeltje 2
Grave
Inleiding In de oostelijke hoek van het oude centrum van Grave bevindt zich het voormalige SOCIETEITSGEBOUW 'De Graafsche Poort', een langg..

Huis op de hoek van de Hoofschestraat, met overstekend schilddak, waarin een hijsluik, grijsgepleisterde voorgevel. Onbewoonbaar verklaard

Klinkerstraat 35
Grave
Huis op de hoek van de Hoofschestraat, met overstekend schilddak, waarin een hijsluik, grijsgepleisterde voorgevel. Onbewoonbaar verklaard.

Huis met witgeverfde gevel en steil, aan de voorgevel afgewolfd, zadeldak. Hoge kelder, schuiframen, deuromlijsting, lelie-ankers

Klinkerstraat 31
Grave
HUIS met witgeverfde gevel en steil, aan de voorgevel afgewolfd, zadeldak. Hoge kelder, schuiframen, deuromlijsting plm 1800, lelie-ankers.

Winkel;woonhuis

Klinkerstraat 21
Grave
Klinkerstraat 21 Grave Inleiding Dit aan twee zijden ingebouwde WOONHUIS is gelegen in de oude kom van Grave. De rijk geornamenteerde geve..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis, met schilddak en grijsgepleisterde lijstgevel, deuromlijsting in Grave

Foto's (1)