Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met eenvoudige lijstgevel, schilddak en winkelpui, sierankers, strekken in rode baksteen op de bovenvensters. Zijgevel gebosseerd gepleisterd in Grave

Woonhuis

Boreel de Mauregnaultstraat 26
5361HG Grave
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met eenvoudige lijstgevel, schilddak en winkelpui, sierankers, strekken in rode baksteen op de bovenvensters. Zijgevel gebosseerd gepleisterd

Huis op de hoek van de Boreel de Maregnaultstraat met eenvoudige lijstgevel, schilddak en winkelpui, sierankers, strekken in rode baksteen op de bovenvensters. Zijgevel gebosseerd gepleisterd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17241
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met eenvoudige lijstgevel, schilddak en winkelpui, sierankers, strekken in rode baksteen op de bovenvensters. Zijgevel gebosseerd gepleisterd in Grave

Huis met schilddak en lijstgevel in schoon-werk, kroonlijst met tandlijst, attiekvormige zolderverdieping, versierde deuromlijsting. Nog geheel woonhu ..

Hamstraat 31
Grave
Huis met schilddak en lijstgevel in schoon-werk, kroonlijst met tandlijst, attiekvormige zolderverdieping, versierde deuromlijsting, XIX a. ..

Huis met witgepleisterde lijstgevel, schilddak. Nog geheel woonhuis

Hamstraat 29
Grave
Huis met witgepleisterde lijstgevel, schilddak. Nog geheel woonhuis.

Huis met lijstgevels in schoon werk, strekken in rode baksteen boven de vensters, witte schuiframen, bovenlicht met segmentmotieven aan de zijde van d ..

Hamstraat 28
Grave
HUIS op de hoek van de Gasthuisstraat, waar 16 genummerd, uit XIX a, met lijstgevels in schoon werk, strekken in rode baksteen boven de vens..

Huis met eenvoudige lijstgevel in schoon werk, schilddak

Hamstraat 27
Grave
Huis met eenvoudige lijstgevel in schoon werk, XIX A, schilddak.

Huis op de hoek van de Hamstraat, in schoon werk. Bovenlicht met ovaal en segmentmotieven

Gasthuisstraat 62
Grave
Huis op de hoek van de Hamstraat, in schoon werk, XIX A. Bovenlicht met ovaal en segmentmotieven.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)