Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in- en uitgezwenkte topgevel, beganegronds samengetrokken met de winkel van het vorige huis ('De Bazar') in Grave

Woonhuis

Hamstraat 25 A
5361HA Grave
Noord Brabant

Bouwjaar: laatste helft 18e eeuw 1750 laatste helft 18e eeuw


Beschrijving van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel, beganegronds samengetrokken met de winkel van het vorige huis ('De Bazar')

HUIS met in- en uitgezwenkte topgevel uit XVIII B, beganegronds samengetrokken met de winkel van het vorige huis ('De Bazar'). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17236
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel, beganegronds samengetrokken met de winkel van het vorige huis ('De Bazar') in Grave

Huis met schilddak en lijstgevel, beganegronds winkelpui

Hamstraat 25
Grave
HUIS met schilddak en lijstgevel, beganegronds winkelpui uit 1926; daarboven getoogde en geprofileerde vensternissen, het gevelvlak boven en..

Huis met schilddak en lijstgevel, met op de verdieping mozaiekversiering in baksteen, bestaande uit sterren; korfbogige ontlastingsbogen met natuurste ..

Hamstraat 23
Grave
HUIS met schilddak en lijstgevel uit XVII A, met op de verdieping mozaiekversiering in baksteen, bestaande uit sterren; korfbogige ontlastin..

Huis met gebosseerd witgepleisterde lijstgevel en schilddak

Hamstraat 24A
Grave
Huis met gebosseerd witgepleisterde lijstgevel en schilddak.

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel, sierankers, moderne winkelpui

Hamstraat 24
Grave
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel (XVIII), sierankers, moderne winkelpui.

Bestaat uit twee pand, thans tezamen van een moderne winkelpui voorzien

Hamstraat 26
Grave
Bestaat uit twee PANDEN, thans tezamen van een moderne winkelpui voorzien. Het linker, lagere, met schilddak en getoogde en geprofileerde ve..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met in- en uitgezwenkte topgevel, beganegronds samengetrokken met de winkel van het vorige huis ('De Bazar') in Grave

Foto's (1)