Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerenhuis De Klompenmakerij, onder pannen wolfdak met aan de voorzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en houten kroonlijst. Vensters met zes- en vierruitsschuiframen. Deur uit de bouwtijd met ee .. in Gramsbergen

Boerderij

Oldenhof 1
7783CL Gramsbergen (gemeente Hardenberg)
Overijssel

Bouwjaar: derde kwart 19e eeuw 1850 derde kwart 19e eeuw


Beschrijving van Boerenhuis De Klompenmakerij, onder pannen wolfdak met aan de voorzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en houten kroonlijst. Vensters met zes- en vierruitsschuiframen. Deur uit de bouwtijd met ee ..

Boerenhuis uit het derde kwart van de 19e eeuw onder pannen wolfdak met aan de voorzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en houten kroonlijst. Vensters met zes- en vierruitsschuiframen. Deur uit de bouwtijd met eenvoudig bovenlicht. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17186
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerenhuis De Klompenmakerij, onder pannen wolfdak met aan de voorzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en houten kroonlijst. Vensters met zes- en vierruitsschuiframen. Deur uit de bouwtijd met ee .. in Gramsbergen

Eenvoudige boerderij De Smederij

Oldenhof 4
Gramsbergen (Gemeente Hardenberg)
Eenvoudige boerderij uit het derde kwart van de 19e eeuw. Het door een pannen wolfdak gedekt woonhuis met daarachter de stal heeft een voorg..

Pand onder afgewolfd zadeldak, met luiken behangen zesruitsvensters. De Tapperijen van de Steensteeg

Kruisstraat 12
Gramsbergen (Gemeente Hardenberg)
Pand onder afgewolfd zadeldak, met luiken behangen zesruitsvensters.

Pand onder een aan de achterzijde afgewolfd zadeldak. Voorgevel met houten topschild en zesruitsschuifvensters, met luiken behangen. De Tapperijen van ..

Kruisstraat 14
Gramsbergen (Gemeente Hardenberg)
Pand onder een aan de achterzijde afgewolfd zadeldak. Voorgevel met houten topschild en zesruitsschuifvensters, met luiken behangen, XIX.

Toren van de Nederlands Hervormde Kerk

Kerkstraat 4
Gramsbergen (Gemeente Hardenberg)
Toren boven de ingang aan de noordzijde 1776 gedateerd en bestaande uit twee geledingen en een ingesnoerde spits; rondboogingang en galmgate..

Hekpijlers bij Nederlands Hervormde Kerk

Boomhofstraat 7
Gramsbergen (Gemeente Hardenberg)
Aan de noordzijde van de N.H. Kerk twee gemetselde hekpijlers, die toegang geven tot het nu met moderne woningen volgebouwde terrein van het..

Kaart & Routeplanner