Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis onder zadeldak en rechts daarnaast een grote gepotdekselde stal onder rieten wolfdak. Het woonhuis heeft rechts een opkamer, vensters met zesruitsschuiframe .. in Goudswaard

Boerderij

Molendijk 100
3267AM Goudswaard (gemeente Korendijk)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis onder zadeldak en rechts daarnaast een grote gepotdekselde stal onder rieten wolfdak. Het woonhuis heeft rechts een opkamer, vensters met zesruitsschuiframe ..

BOERDERIJ, bestaande uit een dwars woonhuis onder zadeldak, 18e eeuw en rechts daarnaast een grote gepotdekselde stal onder rieten wolfdak. Het woonhuis heeft rechts een opkamer, vensters met zesruitsschuiframen en luiken en links een zomerhuis onder zadeldak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17065
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis onder zadeldak en rechts daarnaast een grote gepotdekselde stal onder rieten wolfdak. Het woonhuis heeft rechts een opkamer, vensters met zesruitsschuiframe .. in Goudswaard

Op de hoek van de Kade en de Molendijk een pand onder pannen zadeldak met aan voor- en achterzijde puntgevels

Kade 2
Piershil (Gemeente Korendijk)
Op de hoek van de Kade en de Molendijk een pand onder pannen zadeldak met aan voor- en achterzijde puntgevels. De voorste puntgevel heeft vl..

Gemeentehuis. Boerenhuis met woongedeelte en gepotdekselde stal onder een pannen zadeldak. Aan de voorzijde een puntgevel met vlechtingen

Voorstraat 14
Piershil (Gemeente Korendijk)
Gemeentehuis. Boerenhuis met woongedeelte en gepotdekselde stal onder een pannen zadeldak. Aan de voorzijde een puntgevel met vlechtingen. E..

Boerenhuis, met pannen zadeldak en puntgevel, met vlechtingen

Voorstraat 18
Piershil (Gemeente Korendijk)
Boerenhuis, eerste kwart 19e eeuw met pannen zadeldak en puntgevel, met vlechtingen.

Boerenhuis, waarvan het woongedeelte een pannen wolfdak en een gevel met ingezwenkte zijkanten onder een houten lijst met consoles heeft. Deur met hou ..

Voorstraat 20A
Piershil (Gemeente Korendijk)
Boerenhuis, waarvan het woongedeelte een pannen wolfdak en een gevel met ingezwenkte zijkanten onder een houten lijst met consoles heeft. De..

Nederlands Hervormde Kerk

Voorstraat 24
Piershil (Gemeente Korendijk)
Ned. Herv. Kerk. Rechthoekige zaalkerk, na 1524, in laat gotische vormen met tongewelven en trekbalken. Noordvleugel uit 1643. Laat-gotische..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, bestaande uit een dwars woonhuis onder zadeldak en rechts daarnaast een grote gepotdekselde stal onder rieten wolfdak. Het woonhuis heeft rechts een opkamer, vensters met zesruitsschuiframe .. in Goudswaard

Foto's (1)