Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Twee panden met ingezwenkte gevels, met driehoekige afdekkingen. In de verdiepingen vensters met vier- en twaalfruitsschuiframen in Goudswaard

Woonhuis

Dorpsstraat 32
3267AG Goudswaard (gemeente Korendijk)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e of vroeg 19e eeuw


Beschrijving van Twee panden met ingezwenkte gevels, met driehoekige afdekkingen. In de verdiepingen vensters met vier- en twaalfruitsschuiframen

Twee panden, 18e of vroeg uit de 19e eeuw, met ingezwenkte gevels, met driehoekige afdekkingen. In de verdiepingen vensters met vier- en twaalfruitsschuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17056
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Twee panden met ingezwenkte gevels, met driehoekige afdekkingen. In de verdiepingen vensters met vier- en twaalfruitsschuiframen in Goudswaard

Pand vanwege gevelsteen met cartouche en wapen. Twee ijzeren stoephekken

Dorpsstraat 20
Goudswaard (Gemeente Korendijk)
Pand vanwege gevelsteen met cartouche en wapen, waarop het jaartal 1696. Twee ijzeren stoephekken.

Pand met ingezwenkte gevel, waarop een driehoekige bekroning. In de top een venster met twaalfruitsschuifraam, waarboven een gebeeldhouwde cartouche m ..

Dorpsstraat 34
Goudswaard (Gemeente Korendijk)
Pand met ingezwenkte gevel, waarop een driehoekige bekroning, 18e of vroeg 19e eeuw. In de top een venster met twaalfruitsschuifraam, waarbo..

Pand met gepleisterde gevel met ingezwenkte zijkanten 18e eeuw. Vensters met zesruitsschuiframen; twee voluutvormige stoephekken

Dorpsstraat 18
Goudswaard (Gemeente Korendijk)
Pand met gepleisterde gevel met ingezwenkte zijkanten 18e eeuw. Vensters met zesruitsschuiframen; twee voluutvormige stoephekken.

Pand, waarvan de gevel ingezwenkte zijkanten. Driedelige houten onderpui met gesneden deurkalf in Lodewijk XIV-VORMEN. In de vensters zesruitsschuifra ..

Dorpsstraat 16
Goudswaard (Gemeente Korendijk)
Pand, waarvan de gevel ingezwenkte zijkanten heeft en in de top een jaartalsteentje: 1779. Driedelige houten onderpui met gesneden deurkalf ..

Pand met zolderverdieping en afgewolfd zadeldak. Aan de straatzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en een houten kroonlijst met consoles, begin 1 ..

Dorpsstraat 10
Goudswaard (Gemeente Korendijk)
Pand met zolderverdieping en afgewolfd zadeldak, 18e eeuw. Aan de straatzijde een gevel met ingezwenkte zijkanten en een houten kroonlijst m..

Kaart & Routeplanner

Route naar Twee panden met ingezwenkte gevels, met driehoekige afdekkingen. In de verdiepingen vensters met vier- en twaalfruitsschuiframen in Goudswaard

Foto's (2)