Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping onder rieten schilddak. Tweelichtkozijn met luiken. Vormt een geheel met de buurnummers 12-13 in Goudriaan

Woonhuis

Noordzijde 14
2977AD Goudriaan (gemeente Graafstroom)
Zuid Holland


Beschrijving van Pand met verdieping onder rieten schilddak. Tweelichtkozijn met luiken. Vormt een geheel met de buurnummers 12-13

Pand met verdieping onder rieten schilddak. Tweelichtkozijn met luiken. Vormt een geheel met de buurnummers 12-13. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17037
Laatste wijziging: 2014-10-02 18:33:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping onder rieten schilddak. Tweelichtkozijn met luiken. Vormt een geheel met de buurnummers 12-13 in Goudriaan

Gedeelte van een boerderij, in oorsprong tevens rechthuis, met verdieping onder rieten schilddak. Op de verdieping een kruiskozijn met luiken. Vormt e ..

Noordzijde 13
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een boerderij, in oorsprong tevens rechthuis, met verdieping onder rieten schilddak. Op de verdieping een kruiskozijn met luike..

Gedeelte van een boerderij, in oorsprong tevens rechthuis. Vormt met de buurnummers 13 en 14 één geheel

Noordzijde 11
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Gedeelte van een boerderij, in oorsprong tevens rechthuis, met boven de voordeur wapensteen met jaartal: 1659. Woongedeelte met verdieping e..

Hervormde kerk

Noordzijde 17
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Ned. Herv. Kerk. Laat-gotische dorpskerk met eenbeukig schip en diep, driezijdig gesloten koor. Zware bakstenen toren aan de westzijde, ver..

Boerderij met schilderachtig rieten zadeldak, dat zowel het woonhuis als de hogere stal overdekt. Puntgevel met vlechtingen en vensters met luiken en ..

Zuidzijde 165
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Boerderij (XVII-XVIII) met schilderachtig rieten zadeldak, dat zowel het woonhuis als de hogere stal overdekt. Puntgevel met vlechtingen en ..

Goudriaanse Molen

Molenkade 5
Goudriaan (Gemeente Graafstroom)
Nabij de dorpskom staande, achtkante houten molen, met riet gedekt en op bakstenen onderbouw. plm 1850.

Kaart & Routeplanner