Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met pannen zadeldak en puntgevels. Het bakhuis heeft .. in Gouderak

Boerderij

Kattendijk 163
2831AD Gouderak (gemeente Ouderkerk)
Zuid Holland

Bouwjaar: tweede kwart 19e eeuw 1825 tweede kwart 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met pannen zadeldak en puntgevels. Het bakhuis heeft ..

Boerderij onder rieten wolfdak, tweede kwart 19e eeuw. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met pannen zadeldak en puntgevels. Het bakhuis heeft vensters met oude kozijnen en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 17029
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met pannen zadeldak en puntgevels. Het bakhuis heeft .. in Gouderak

Boerderij onder rieten zadeldak, met puntgevel waarin vlechtingen, gekoppelde ontlastingsbogen en sieranker

Kattendijk 183
Gouderak (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij onder rieten zadeldak, met puntgevel waarin vlechtingen, gekoppelde ontlastingsbogen en sieranker, 17e eeuws. Het overige vernieuw..

Boerderij onder rieten zadeldak. Puntgevel met vlechtingen; vensters met luiken en vierruitsschuiframen en zesruitsschuiframen

Kattendijk 129
Gouderak (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij uit het tweede kwart van de 19e eeuw onder rieten zadeldak. Puntgevel met vlechtingen; vensters met luiken en vierruitsschuiframen..

Boerderij met rieten wolfdak en rechts uitgebouwde opkamer. Vensters met ontlastingsbogen en negen- en twaalf-ruitsschuiframen

Lageweg 45
Ouderkerk aan den IJssel (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij uit de 17e eeuw met rieten wolfdak en rechts uitgebouwde opkamer. Vensters met ontlastingsbogen en negen- en twaalf-ruitsschuifram..

Boerderij. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur met pannen zadeldak tussen puntgevels. Roedenbe ..

Lageweg 41
Ouderkerk aan den IJssel (Gemeente Ouderkerk)
Boerderij uit de 18e of begin van de 19e eeuw. Rieten wolfdak; vensters met luiken en twaalfruitsschuiframen. Op het erf een stenen schuur m..

Watertoren

Westeinde 38
Moordrecht (Gemeente Zuidplas)
Inleiding WATERTOREN in de stijl van de Late Amsterdamse School, in 1924 gebouwd als onderdeel van de Koninklijke Verenigde Tapijtfabrieken..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en vensters met negenruitsramen. In de zijgevel vensters met luiken. Links een bakhuis met pannen zadeldak en puntgevels. Het bakhuis heeft .. in Gouderak

Foto's (4)