Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gevel van zes vensterassen onder rijk gesneden kroonlijst (Lod.XIV) met zeven consoles. Hardstenen plint, gesneden deur met kalf en bovenlicht in stijl Lod.XIV. Empire-schuiframen. Stoep met .. in Gouda

Woonhuis

Turfmarkt 111
2801GX Gouda
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 (deur)


Beschrijving van Pand met gevel van zes vensterassen onder rijk gesneden kroonlijst (Lod.XIV) met zeven consoles. Hardstenen plint, gesneden deur met kalf en bovenlicht in stijl Lod.XIV. Empire-schuiframen. Stoep met ..

PAND met gevel van zes vensterassen onder rijk gesneden kroonlijst (Lod.XIV) met zeven consoles. Hardstenen plint, gesneden deur (ca.1800) met kalf en bovenlicht in stijl Lod.XIV. Empire-schuiframen. Stoep met smeedijzeren stoephekken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16935
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gevel van zes vensterassen onder rijk gesneden kroonlijst (Lod.XIV) met zeven consoles. Hardstenen plint, gesneden deur met kalf en bovenlicht in stijl Lod.XIV. Empire-schuiframen. Stoep met .. in Gouda

Pand met klokgevel met hoekvoluten, contourversieringen en geprofileerde, segmentvormige afdekking met kuif (Lod.XV). Hardstenen plint, geprofileerde, ..

Turfmarkt 109
Gouda
PAND met klokgevel (XVIIIc) met hoekvoluten, contourversieringen en geprofileerde, segmentvormige afdekking met kuif (Lod.XV). Hardstenen pl..

Pand met lijstgevel. Twee vensterassen breed. Parterre gepleisterd

Turfmarkt 113
Gouda
PAND met lijstgevel XIXc. Twee vensterassen breed. Parterre gepleisterd.

Pand met klokgevel met zijvoluten en geprofileerd, segmentvormig topfronton, waarin schelpmotief (Lod.XIV). Pui; Empire ramen

Turfmarkt 107
Gouda
PAND met klokgevel (XVIII b) met zijvoluten en geprofileerd, segmentvormig topfronton, waarin schelpmotief (Lod.XIV). Pui XIXd; Empire ramen..

Pand met lijstgevel. Twee vensterassen breed. Houten fronton, parterre gepleisterd

Turfmarkt 115
Gouda
PAND met lijstgevel XIXc. Twee vensterassen breed. Houten fronton, parterre gepleisterd.

Pand met tot ingezwenkte lijstgevel gewijzigde trapgevel, gepleisterd. Natuurstenen banden. De vensters van de verdieping hebben geblokte ontlastingsb ..

Turfmarkt 89
Gouda
PAND met tot ingezwenkte lijstgevel gewijzigde trapgevel (XVII), gepleisterd. Natuurstenen banden. De vensters van de verdieping hebben gebl..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met gevel van zes vensterassen onder rijk gesneden kroonlijst (Lod.XIV) met zeven consoles. Hardstenen plint, gesneden deur met kalf en bovenlicht in stijl Lod.XIV. Empire-schuiframen. Stoep met .. in Gouda

Foto's (1)