Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, in de 19e of 20e eeuw gewijzigd. Rieten wolfdak, gepleisterde voorgevel. Naast de boerderij een uit steen en hout opgetrokken zomerhuis met pannen zadeldak en zesruitsschuiframen. In de pun .. in Gouda

Boerderij

Bloemendaalseweg 32
2804AB Gouda
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw (boerderij) midden 19e eeuw (zomerhuis) 19e eeuw (stal)


Beschrijving van Boerderij, in de 19e of 20e eeuw gewijzigd. Rieten wolfdak, gepleisterde voorgevel. Naast de boerderij een uit steen en hout opgetrokken zomerhuis met pannen zadeldak en zesruitsschuiframen. In de pun ..

BOERDERIJ uit de 18e eeuw, in de 19e of 20e eeuw gewijzigd. Rieten wolfdak, gepleisterde voorgevel. Naast de boerderij een uit steen en hout opgetrokken zomerhuis met pannen zadeldak en zesruitsschuiframen. In de puntgevel een half-cirkelvormig topvenster. Midden 19e eeuw. Achter de stal een stenen schuur onder pannen zadeldak, 19e eeuw. (De stenen schuur is gesloopt.) (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16733
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, in de 19e of 20e eeuw gewijzigd. Rieten wolfdak, gepleisterde voorgevel. Naast de boerderij een uit steen en hout opgetrokken zomerhuis met pannen zadeldak en zesruitsschuiframen. In de pun .. in Gouda

Boerderij met puntgevel, voorzien van vlechtingen en in de top een venster met half kruiskozijn. Rechts onderkelderd, met tweelichtskeldervenster, waa ..

Bloemendaalseweg 39
Gouda
BOERDERIJ uit de 17e of 18e eeuw met puntgevel, voorzien van vlechtingen en in de top een venster met half kruiskozijn. Rechts onderkelderd,..

Boerderij met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Rechts opkamer met vierruitsschuifraam. Kelderluiken me ..

Bloemendaalseweg 43
Gouda
BOERDERIJ uit de 18e of het begin van de 19e eeuw met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen en vensters met zesruitsschuiframen. Recht..

Boerderij met rieten zadeldak en puntgevel met bewerkte daklijst en driedelig zoldervenster

Bloemendaalseweg 46
Gouda
BOERDERIJ, gedateerd 1874, met rieten zadeldak en puntgevel met bewerkte daklijst en driedelig zoldervenster, waarvan het middendeel boogvor..

Ouders-Vrucht

Bloemendaalseweg 50
Gouda
BOERDERIJ "OUDERS-VRUCHT", op een steen gedateerd 1861. Woonhuis en stal onder een met pannen gedekt zadeldak. Keperboogvormige vensters. In..

Boerderij onder met riet gedekt wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en tweelichtskozijn in de top. Rechts opkamer. Zomerhuis met puntgevel en pannen za ..

Bloemendaalseweg 56
Gouda
BOERDERIJ uit de 17e of 18e eeuw onder met riet gedekt wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en tweelichtskozijn in de top. Rechts opkamer. Zom..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, in de 19e of 20e eeuw gewijzigd. Rieten wolfdak, gepleisterde voorgevel. Naast de boerderij een uit steen en hout opgetrokken zomerhuis met pannen zadeldak en zesruitsschuiframen. In de pun .. in Gouda

Foto's (1)