Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. DE Welie in Goes

Woonhuis

Vlasmarkt 3
4461CW Goes
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw tweede helft 18e eeuw (gevel gewijzigd)


Beschrijving van Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. DE Welie

Witgeverfd pand (17e eeuw; gevel gewijzigd 2e helft 18e eeuw) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. Voorgevel met ingezwenkte top afgesloten met kroonlijst; deur met bovenlicht en gietijzeren deurrooster omlijst door gecanneleerde pilasters afgedekt met kroonlijst; twee vierruitsschuifvensters op de verdieping, waartussen gevelsteen; staafankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16389
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. DE Welie in Goes

Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode Hollandse pannen

Vlasmarkt 1
Goes
Witgeverfd pand (17 eeuw; gevel gewijzigd 2e helft 18e eeuw) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode Hollandse pannen. Ge..

Gebosseerd gepleisterd pand met verdieping onder zadeldak gedekt met rode hollandse pannen, zesruitsschuifvensters op de begane grond, vierruits op ve ..

Wijngaardstraat 4
Goes
Gebosseerd gepleisterd pand (17e eeuw; gevel gewijzigd 1e helft 19e eeuw) met verdieping onder zadeldak gedekt met rode hollandse pannen, ze..

Sint Jacobusschool

Vlasmarkt 9
Goes
Inleiding Schoolcomplex met geïntegreerde kapel en aangrenzende tuin met een sobere imitatie van een Lourdesgrot. Het schoolgebouw werd on..

Voormalige Handboogdoelen

Wijngaardstraat 3
Goes
V.m. Handboogdoelen. Gebouw met breed front aan de Vlasmarkt, zadeldak tussen zijtopgevels. De op een natuurstenen plint geplaatste baksten..

Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmark ..

Rijfelstraat 1
Goes
Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan d..

Kaart & Routeplanner

Route naar Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. DE Welie in Goes

Foto's (2)