Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde ingezwenkte lijstgevel. Drie gesneden consoles. Winkelpui in Goes

Woonhuis

Turfkade 9
4461AP Goes
Zeeland

Bouwjaar: 16e-19e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde ingezwenkte lijstgevel. Drie gesneden consoles. Winkelpui

Huis met gepleisterde ingezwenkte lijstgevel. Drie gesneden consoles. Winkelpui. XVI-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16382
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde ingezwenkte lijstgevel. Drie gesneden consoles. Winkelpui in Goes

Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen banden en blokken, geprofileerde dekplaten en waterlijsten, overhoekse toppinakel

Turfkade 7
Goes
Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen banden en blokken, geprofileerde dekplaten en waterlijsten, overhoekse toppinakel. Staafank..

Visafslagershuisje. Aan de haven op de Turfkade, hoek Kleine Kade een achtkant stenen gebouwtje met enig beeldhouwwerk, bekroond door een zeemeermin

Turfkade 7
Goes
Visafslagershuisje. Aan de haven op de Turfkade, hoek Kleine Kade een achtkant stenen gebouwtje met enig beeldhouwwerk, bekroond door een ze..

Karel V

Turfkade 11
Goes
Museum. Laatgotisch huis 1533 met trapgevel van bak- en natuursteen met geprofileerde togen en cordonbanden. Gaaf voorbeeld van een geveltyp..

Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen blokken en banden, geprofileerde dekplaten en waterlijsten. Overhoekse toppinakel. Toogvelden van gel ..

Turfkade 5
Goes
Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen blokken en banden, geprofileerde dekplaten en waterlijsten. Overhoekse toppinakel. Toogveld..

De Plouch

Turfkade 3
Goes
Huis met gepleisterde lijstgevel. Schilddak. Drielicht XIX op de bovenste verdieping. Pui met gebosseerde bepleistering. XIX.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterde ingezwenkte lijstgevel. Drie gesneden consoles. Winkelpui in Goes

Foto's (2)