Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Den Groene Leeuw in Goes

Woonhuis

Turfkade 1
4461AP Goes
Zeeland

Bouwjaar: 16e-17e eeuw


Beschrijving van Den Groene Leeuw

Huis met gepleisterde trapgevel. Geprofileerde dekplaten, waterlijsten en overhoekse toppinakel. Staafankers. XVI-XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16378
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Den Groene Leeuw in Goes

De Plouch

Turfkade 3
Goes
Huis met gepleisterde lijstgevel. Schilddak. Drielicht XIX op de bovenste verdieping. Pui met gebosseerde bepleistering. XIX.

Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen blokken en banden, geprofileerde dekplaten en waterlijsten. Overhoekse toppinakel. Toogvelden van gel ..

Turfkade 5
Goes
Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen blokken en banden, geprofileerde dekplaten en waterlijsten. Overhoekse toppinakel. Toogveld..

Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen banden en blokken, geprofileerde dekplaten en waterlijsten, overhoekse toppinakel

Turfkade 7
Goes
Huis met trapgevel van baksteen met natuurstenen banden en blokken, geprofileerde dekplaten en waterlijsten, overhoekse toppinakel. Staafank..

Visafslagershuisje. Aan de haven op de Turfkade, hoek Kleine Kade een achtkant stenen gebouwtje met enig beeldhouwwerk, bekroond door een zeemeermin

Turfkade 7
Goes
Visafslagershuisje. Aan de haven op de Turfkade, hoek Kleine Kade een achtkant stenen gebouwtje met enig beeldhouwwerk, bekroond door een ze..

Achterbouw van hoekpand aan de Kade. Rechte gevel met schuifvensters. Dakschild bekroond door piron

Kleine Kade 47
Goes
Achterbouw van hoekpand aan de Kade. Rechte gevel met schuifvensters. Dakschild bekroond door piron. XIX.

Kaart & Routeplanner

Route naar Den Groene Leeuw in Goes