Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmarkt met jaartalankers en gevelsteen voorstellende St .. in Goes

Woonhuis

Rijfelstraat 1
4461CZ Goes
Zeeland

Bouwjaar: 1623 (jaartalankers)


Beschrijving van Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmarkt met jaartalankers en gevelsteen voorstellende St ..

Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmarkt met jaartalankers gedateerd 1623 en gevelsteen voorstellende St. Sebastiaan. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16374
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmarkt met jaartalankers en gevelsteen voorstellende St .. in Goes

Breed hoekpand met gepleisterde rechte gevel aan de Vlasmarkt. Waarschijnlijk bestaande uit enige in de kern oudere panden, samengevoegd achter een 19 ..

Vlasmarkt 18
Goes
Breed hoekpand met gepleisterde rechte gevel aan de Vlasmarkt. Waarschijnlijk bestaande uit enige in de kern oudere panden, samengevoegd ach..

Sint Jacobusschool

Vlasmarkt 9
Goes
Inleiding Schoolcomplex met geïntegreerde kapel en aangrenzende tuin met een sobere imitatie van een Lourdesgrot. Het schoolgebouw werd on..

Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. DE Welie

Vlasmarkt 3
Goes
Witgeverfd pand (17e eeuw; gevel gewijzigd 2e helft 18e eeuw) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode hollandse pannen. V..

Witgeverfd pand onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode Hollandse pannen

Vlasmarkt 1
Goes
Witgeverfd pand (17 eeuw; gevel gewijzigd 2e helft 18e eeuw) onder aan de voorzijde afgewolfd zadeldak gedekt met rode Hollandse pannen. Ge..

Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijs ..

Grote Markt 3
Goes
Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voorde..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmarkt met jaartalankers en gevelsteen voorstellende St .. in Goes

Foto's (5)