Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd in Goes

Woonhuis

Grote Markt 4
4461AJ Goes
Zeeland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd

Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd. XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16301
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd in Goes

Huis met oude kap en geverfde ingezwenkte lijstgevel. Lijst storend vernieuwd. Staafankers. Winkelpui

Opril Grote Markt 10
Goes
Huis met oude kap en geverfde ingezwenkte lijstgevel. Lijst storend vernieuwd. Staafankers. Winkelpui. XVII-XIX.

Pand met geverfde lijstgevel. Lijst met verkropping en op de hoeken gebogen consoles. Op de verdiepingen 6- en vier-ruitsschuifvensters. Vernieuwde wi ..

Grote Markt 8
Goes
Pand met geverfde lijstgevel. Lijst met verkropping en op de hoeken gebogen consoles. Op de verdiepingen 6- en vier-ruitsschuifvensters. Ver..

Huis met gepleisterde lijstgevel. Fraaie kroonlijst met panelen en gesneden consoles. Nieuwe pui

Opril Grote Markt 11
Goes
Huis met gepleisterde lijstgevel. Fraaie kroonlijst met panelen en gesneden consoles. Nieuwe pui. XVIII.

Pand, in oorsprong bestaande uit twee huizen, thans samengevoegd tot een winkelperceel. De twee delen zijn voorzien van (elk) een ingezwenkte lijstgev ..

Opril Grote Markt 9
Goes
Pand, in oorsprong bestaande uit twee huizen, thans samengevoegd tot een winkelperceel. De twee delen zijn voorzien van (elk) een ingezwenkt..

Huis met rechte gevel voorzien van een getande lijst. Voordeur onder zadeldak evenwijdig aan de straat. Stoeppalen

Grote Markt 10
Goes
Huis met rechte gevel voorzien van een getande lijst. Voordeur onder zadeldak evenwijdig aan de straat. Winkelpui uit plm 1900. Stoeppalen. ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd in Goes

Foto's (2)