Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijsting met snijwerk en consoles. Stoephek in Goes

Woonhuis

Grote Markt 3
4461AH Goes
Zeeland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijsting met snijwerk en consoles. Stoephek

Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijsting met snijwerk en consoles. Stoephek. XVIII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16300
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijsting met snijwerk en consoles. Stoephek in Goes

Smal pand onder oude kap met gevel van XX vernieuwd metselwerk voorzien van mogelijk oudere lijst. Winkelpui

Grote Markt 5
Goes
Smal pand onder oude kap met gevel van XX vernieuwd metselwerk voorzien van mogelijk oudere lijst. Winkelpui. XVIII-XX.

Huis met gepleisterde lijstgevel. Fraaie kroonlijst met panelen en gesneden consoles. Nieuwe pui

Opril Grote Markt 11
Goes
Huis met gepleisterde lijstgevel. Fraaie kroonlijst met panelen en gesneden consoles. Nieuwe pui. XVIII.

Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd

Grote Markt 4
Goes
Huis met afgeknotte ingezwenkte halsgevel onder afgewolfd zadeldak. Zandstenen banden en waterlijsten. Pui vernieuwd. XVII.

Pand, in oorsprong bestaande uit twee huizen, thans samengevoegd tot een winkelperceel. De twee delen zijn voorzien van (elk) een ingezwenkte lijstgev ..

Opril Grote Markt 9
Goes
Pand, in oorsprong bestaande uit twee huizen, thans samengevoegd tot een winkelperceel. De twee delen zijn voorzien van (elk) een ingezwenkt..

Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan de Vlasmark ..

Rijfelstraat 1
Goes
Hoekhuis met gesausde afgeknotte topgevel. Geprofileerde waterlijst en staafankers. Twee 24-ruitsvensters. Links een aanbouw. Zijgevel aan d..

Kaart & Routeplanner

Route naar Zes traveeën breed pand met gepleisterde lijstgevel. Kroonlijst voorzien van tanding. Schuiframen tot voor kort met luiken behangen. Voordeuromlijsting met snijwerk en consoles. Stoephek in Goes