Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand onder schilddak met topschoorsteen en aan de achterzijde een gecementeerde puntgevel. De gepleisterde lijstgevel aan de voorzijde heeft stucversieringen, gesneden deuren en een stoep in Goedereede

Woonhuis

Noordzijde Haven 5
3252BH Goedereede
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk 17e eeuw 1600 mogelijk 17e eeuw


Beschrijving van Pand onder schilddak met topschoorsteen en aan de achterzijde een gecementeerde puntgevel. De gepleisterde lijstgevel aan de voorzijde heeft stucversieringen, gesneden deuren en een stoep

Pand (XVII ?) onder schilddak met topschoorsteen en aan de achterzijde een gecementeerde puntgevel. De gepleisterde lijstgevel aan de voorzijde heeft stucversieringen (XIXc), gesneden deuren en een stoep. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16196
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand onder schilddak met topschoorsteen en aan de achterzijde een gecementeerde puntgevel. De gepleisterde lijstgevel aan de voorzijde heeft stucversieringen, gesneden deuren en een stoep in Goedereede

Pand met zadeldak tussen puntgevel

Noordzijde Haven 3
Goedereede
Pand (XVII / XVIII) met zadeldak tussen puntgevels. De puntgevel aan de voorzijde is opgetrokken uit IJsselsteen met rode strekken boven de ..

Pand met aan de achterzijde een puntgevel en aan de voorzijde een lijstgevel. In de parterre Empireramen en deuren uit de bouwtijd van de gevel. Stoep ..

Noordzijde Haven 7
Goedereede
Pand (XVII ?) met aan de achterzijde een puntgevel en aan de voorzijde een lijstgevel (XIX A). In de parterre Empireramen en deuren uit de ..

Hoekpand met zadeldak tussen puntgevels. De gepleisterde voorgevel heeft onder de top een waterlijst en in de verdieping Empireramen. Stoep met houten ..

Noordzijde Haven 1
Goedereede
Hoekpand in oorsprong laat-gotisch, met zadeldak tussen puntgevels. De gepleisterde voorgevel heeft onder de top een waterlijst en in de ver..

Pand met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel en aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder kroonlijst met gesneden klossen en rozetten

Noordzijde Haven 9
Goedereede
Pand (XVII ?) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel en aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder kroonlijst (XIXb) met gesnede..

Pand opgetrokken uit secundair verwerkte Gobertangerblokken onder een rechte lijst. Empireramen, stoeppalen

Noordzijde Haven 11
Goedereede
Pand in oorsprong XVI A; vernieuwd XVIII met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel en aan de voorzijde een gevel (XIXa ?) opgetrokke..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand onder schilddak met topschoorsteen en aan de achterzijde een gecementeerde puntgevel. De gepleisterde lijstgevel aan de voorzijde heeft stucversieringen, gesneden deuren en een stoep in Goedereede

Foto's (1)