Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder hoog rieten wolfdak, met afgeknotte puntgevel aan de voorzijde en links een uitbouw onder zadeldak met puntgevel in Giessenburg

Boerderij

Binnendamseweg 62
3381GC Giessenburg (gemeente Giessenlanden)
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk 18e eeuw 1700 mogelijk 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij onder hoog rieten wolfdak, met afgeknotte puntgevel aan de voorzijde en links een uitbouw onder zadeldak met puntgevel

BOERDERIJ (XVIII ?) onder hoog rieten wolfdak, met afgeknotte puntgevel aan de voorzijde en links een uitbouw onder zadeldak met puntgevel. Vensters met luiken en in de ramen een goede roedenverdeling. In de linker gevel van de stal inrijdeuren onder houten puntgevel en zadeldakje. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16102
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder hoog rieten wolfdak, met afgeknotte puntgevel aan de voorzijde en links een uitbouw onder zadeldak met puntgevel in Giessenburg

Boerderij waarvan het woongedeelte een rieten zadeldak met links een puntgevel heeft. Rechts een hoger opgehaalde gevel onder rieten wolfdak en rechte ..

Binnendamseweg 96
Giessenburg (Gemeente Giessenlanden)
BOERDERIJ (XVII) waarvan het woongedeelte een rieten zadeldak met links een puntgevel heeft. Rechts een hoger opgehaalde gevel onder rieten ..

Boerderij onder rieten zadeldak met uitbouw onder zadeldak rechts

Binnendams 4
Hardinxveld Giessendam
BOERDERIJ (XVIII) onder rieten zadeldak met uitbouw onder zadeldak rechts. Puntgevel met vlechtingen en vensters met kleine roedenverdeling.

De koperen knop/Muilwijk

Binnendams 6
Hardinxveld Giessendam
Boerderij (XIX A?) onder rieten schilddak met inrijdeur onder puntgevel in rechter zijmuur. In de voorgevel vensters met luiken en roedenver..

Boerderij waarvan het woongedeelte een rieten wolfdak, een afgeknotte puntgevel met vlechtingen en vensters met ten dele de oude roedenverdeling heeft

Binnendams 14
Hardinxveld Giessendam
Boerderij (XVIII ?) waarvan het woongedeelte een rieten wolfdak, een afgeknotte puntgevel met vlechtingen en vensters met ten dele de oude r..

Fraaie boerderij onder rieten zadeldak met rechts inrijdeur en voorgevel met vlechtingen, waarin vensters met luiken en 20-, 9- en 6-ruits roedenverde ..

Binnendams 16
Hardinxveld Giessendam
Fraaie boerderij onder rieten zadeldak met rechts inrijdeur en voorgevel met vlechtingen, waarin vensters met luiken en 20-, 9- en 6-ruits r..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij onder hoog rieten wolfdak, met afgeknotte puntgevel aan de voorzijde en links een uitbouw onder zadeldak met puntgevel in Giessenburg

Foto's (1)