Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder dwars schilddak en met lijstgevel waarin ramen met kleine roedenverdeling in Geertruidenberg

Woonhuis

Vismarktstraat 5
4931AZ Geertruidenberg
Noord Brabant


Beschrijving van Huis onder dwars schilddak en met lijstgevel waarin ramen met kleine roedenverdeling

(Achterbouw van Elfhuizen 12), huis onder dwars schilddak en met lijstgevel waarin ramen met kleine roedenverdeling. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 16016
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder dwars schilddak en met lijstgevel waarin ramen met kleine roedenverdeling in Geertruidenberg

Hoog huis met lijstgevel in Empire stijl; kroonlijst op consoles; ingang omlijst en versierd met consoles, bladwerk en een tandlijst

Vismarktstraat 10
Geertruidenberg
Hoog huis met lijstgevel in Empire stijl; kroonlijst op consoles; ingang omlijst en versierd met consoles, bladwerk en een tandlijst.

De Hertshoiren

Elfhuizen 10
Geertruidenberg
"De Hertshoiren", huis met zadeldak en ingezwenkte halsgevel, gebosseerd gepleisterd en beneden met zesdelige schuiframen, boven ramen met k..

Huis onder met rode pannen belegd schilddak en met lijstgevel waarin beneden zesdelige schuiframen, boven ramen met kleine roedenverdeling

Elfhuizen 9
Geertruidenberg
Huis onder met rode pannen belegd schilddak en met lijstgevel waarin beneden zesdelige schuiframen, boven ramen met kleine roedenverdeling.

De Gulden Hoet

Elfhuizen 11
Geertruidenberg
'De Gulden Hoet', HUIS met gebosseerd gepleisterde lijstgevel.

De Posthoorn

Vismarktstraat 4
Geertruidenberg
"De Posthoorn", huis met dwars schilddak en met lijstgevel, waarin de deuromlijsting met pilasters en ramen met kleine roedenverdeling.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)