Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder schilddak en met lijstgevel in ingezwenkte hoeken; kroonlijst op consoles; zes- en vierdelige schuiframen. in Geertruidenberg

Woonhuis

Markt 32
4931BT Geertruidenberg
Noord Brabant


Beschrijving van Huis onder schilddak en met lijstgevel in ingezwenkte hoeken; kroonlijst op consoles; zes- en vierdelige schuiframen.

Huis onder schilddak en met lijstgevel in ingezwenkte hoeken; kroonlijst op consoles; zes- en vierdelige schuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15988
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder schilddak en met lijstgevel in ingezwenkte hoeken; kroonlijst op consoles; zes- en vierdelige schuiframen. in Geertruidenberg

Huis met zadeldak en trapgevel, een overwelfde kelder, een achterhuis met houtskelet.

Markt 34
Geertruidenberg
Omvat twee panden, tot voor kort de ambtswoning van de burgemeester vormende. Het linkerhuis heeft een zadeldak en een laat XVIe eeuwse trap..

Huis onder schilddak en met gebosseerd gepleisterde lijstgevel

Markt 30
Geertruidenberg
Huis onder schilddak en met gebosseerd gepleisterde lijstgevel; vensters met stucversiering; in de attiek ronde vensters.

Oude stadhuis

Markt 36
Geertruidenberg
Het Raadhuis. In oorsprong een middeleeuws gebouw waarvan de overwelfde kelder is overgebleven en de indeling in een hoofdverdieping, 2 m bo..

De Swaen

Markt 28
Geertruidenberg
"De Swaen", huis met zadeldak en trapgevel; gevelsteen met het familie wapen Maes de Loeckers, jaartal 1603; zes sierankers. Het huis is ger..

't Fortuyn

Markt 38
Geertruidenberg
' 't Fortuyn', huis onder zadeldak en met trapgevel uit omstreeks 1880.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis onder schilddak en met lijstgevel in ingezwenkte hoeken; kroonlijst op consoles; zes- en vierdelige schuiframen. in Geertruidenberg

Foto's (2)