Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij bestaande uit afzonderlijke gebouwen die stal en schuur herbergen, en vrijstaand woonhuis onder schilddak aan de voorzijde afgewolfd is boven een geprofileerde lijst welke de voorgevel bekro .. in Heijningen

Boerderij

Helsedijk 65
4794SB Heijningen (gemeente Moerdijk)
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij bestaande uit afzonderlijke gebouwen die stal en schuur herbergen, en vrijstaand woonhuis onder schilddak aan de voorzijde afgewolfd is boven een geprofileerde lijst welke de voorgevel bekro ..

Boerderij bestaande uit afzonderlijke gebouwen die stal en schuur herbergen, en vrijstaand woonhuis onder schilddak aan de voorzijde afgewolfd is boven een geprofileerde lijst welke de voorgevel bekroond boven ingezwenkte hoeken. Midden-ingang in de achtergevel. Vensters met luiken behangen en voorzien van zesdelige schuiframen. 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15887
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij bestaande uit afzonderlijke gebouwen die stal en schuur herbergen, en vrijstaand woonhuis onder schilddak aan de voorzijde afgewolfd is boven een geprofileerde lijst welke de voorgevel bekro .. in Heijningen

Fort "De Hel"

Helsedijk 81
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Fort "De Hel" Gelegen aan het noord-westelijk einde van het gehucht "De Hel" nabij Willemstad. In 1747 werd een reeks batterijen aangelegd i..

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand WOONHUIS. Het gebouw..

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand woonhuis en varkensh..

Moria

Steenpad 6
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Inleiding. Ten noorden van het gehucht Helwijk ligt de boerderij "Moria" van het Westbrabantse type met een vrijstaand woonhuis, een varken..

Stadszicht

Steenpad 3
Willemstad (Gemeente Moerdijk)
Hoeve "Stadzicht" met afzonderlijke woning onder zadeldak tussen topgevels. Venster met luiken behangen. Begin 19e eeuw.

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij bestaande uit afzonderlijke gebouwen die stal en schuur herbergen, en vrijstaand woonhuis onder schilddak aan de voorzijde afgewolfd is boven een geprofileerde lijst welke de voorgevel bekro .. in Heijningen

Foto's (17)

Alle 17 foto's weergeven