Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Dubbel landelijk pand met stichtingssteen en goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 27) in Achlum

Woonhuis

Tanjabuurt 27
8806KW Achlum (gemeente Franekeradeel)
Friesland

Bouwjaar: ca. 1860 1860 ca. 1860


Beschrijving van Dubbel landelijk pand met stichtingssteen en goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 27)

Dubbel landelijk pand onder schilddak met twee hoekschoorstenen. Stichtingssteen 1862. Goot op klossen tegen gootlijst. Vormt een geheel met buurnummer 27. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15845
Laatste wijziging: 2014-07-31 19:39:59.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Dubbel landelijk pand met stichtingssteen en goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 27) in Achlum

Dubbel landelijk pand met stichtingssteen en goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 28)

Tanjabuurt 27
Achlum (Gemeente Franekeradeel)
Dubbel landelijk pand onder schilddak met twee hoekschoorstenen. Stichtingssteen 1862. Goot op klossen tegen gootlijst. Vormt een geheel ..

Breed landelijk pand met goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 30)

Tanjabuurt 29
Achlum (Gemeente Franekeradeel)
Breed landelijk pand onder schilddak met twee hoekschoorstenen. Goot op klossen. Vormt een geheel met het buurnummer 30.

Landelijk pand met goot op klossen onder schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 26)

Tanjabuurt 25
Achlum (Gemeente Franekeradeel)
Landelijk pand onder schilddak met hoekschoorstenen. Dakkapel, goot op klossen tegen gootlijst. Vormt een geheel met buurnummer 26.

Landelijk pand met goot op klossen onder schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 25)

Tanjabuurt 25
Achlum (Gemeente Franekeradeel)
Landelijk pand onder schilddak met hoekschoorstenen. Goot op klossen tegen gootlijst. Kelder in het midden. Vormt een geheel met buurnumm..

Breed landelijk pand met goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 29)

Tanjabuurt 30
Achlum (Gemeente Franekeradeel)
Breed landelijk pand onder schilddak met twee hoekschoorstenen. Goot op klossen. Vormt een geheel met het buurnummer 29.

Kaart & Routeplanner

Route naar Dubbel landelijk pand met stichtingssteen en goot op klossen onder schilddak met twee hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 27) in Achlum